Detajet

Investitor:   “BS Group” sh.p.k.

Projektues:  “N.T.SH. ADK”, Prishtinë
Lokacioni:   Lagjja Sofalia, Prishtinë
Viti i ndërtimit:   2011-2014

Përshkrimi

Villat në lagjen Sofalia janë të ndërtuara në terren të pjerrët, me ç’rast ofrojnë një pamje mahnitëse duke pasur parasysh që përballë tyre shtrihet parku i Gërmisë.

Territori në të cilën janë të ndërtuara këto villa gërsheton jetën urbane dhe atë rurale në të njejtën kohë, duke i ofruar kështu banorëve  reahtinë dhe komoditetin e duhur duke iu shmangur kështu zhurmave që zakonisht janë të pranishme në brendësi të qyteteve.

Villat shquhen për vëllimin dhe formën e pastërt arkitektonike, arkitekturën moderne e minimaliste. E gjithë hapësira e jashtme dhe e brendshme është dizajnuar në mënyrë shumë elegante.

villat-sofalia-1
villat-sofalia-img_3878

Galeria