Na kontaktoni

Nëse dëshironi të diskutoni për ndonjë projekt tuajin ose ju duhet ndihma jonë, na shkruani mesazh në formën e mëposhtme dhe ne do të ju kontaktojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur.Adresa

Kompleksi luledielli
Mati 1, rr.”Beqir Kastrati”,
10000, Prishtinë

Kontakti

Tel.: +377 45 498 005
+377 44 141 117
Email: info@bsgroup-ks.com