Disa nga cilësitë tona

Eksperiencë e lartë

Kemi eksperiencë shumëvjeqare në punën që e bëjmë.

Ndërtime Moderne

Ndërtimet tona janë moderne dhe të kualitetit të lartë të mbështetur në standardet botërore.

Përgjegjësi

Gjithmonë në rend të parë e kosniderojmë përgjegjësinë ndaj klientëve tanë.

Oferta të volitshme

Ofertat tona janë të volitshme dhe të arsyeshme komfor tregut.

Puna me ne

Ndër investitorët më të mëdhenj
prej vitit 2009

Na Kontaktoni

Çka bëjmë ne?

projektim-ndertim

INVESTIM

Investitor lider në fushën e ndërtimit. Investojmë në projektet bashkëkohore të bazuara në normat dhe standardet në fuqi

kompleksi-luledielli-2012-11-12-10-56

NDËRTIM

Ndërtojmë vizionet tuaja duke  krijuar realitetin. Teknologjia e përsosur dhe stafi profesional janë garantues për kualitetin e ndërtimit që ne ofrojmë.

sherbimet-mbikqyrje-3

MBIKQYRJE

Mbikqyrja realizohet nga stafi i përgatitur profesionalisht. Realizimi i objekteve sipas projektit kryesor dhe planit dinamik të ndërtimit të paraparë janë primare për ne.

keshilla-profesionale

KËSHILLA

Përvoja e gjatë në punë dhe njohuritë e zgjeruara në lëminë e projektimit dhe ndërtimit janë baza mbi të cilën ne ofrojmë këshillat profesionale.

Investimet/ Projektet

Tipet e banesave

Ofrojmë lloj-llojshmëri të banesave të volitshme për të gjitha nevojat tuaja.

Partnerët tanë

adk-group-logovellezerit-gashilogo-otherxhelainstalllogo rgips-montingmini-term

– N.T.SH “ADK”: është partneri ynë kryesor, krahu ynë i djathtë. Kjo kompani përkujdeset gjithmonë për projektet dhe dizajnet tona që nga fazat fillestare e deri në përfundim të objekteve.      Njëkohësisht, është e angazhuar edhe në mbikqyrjen e objekteve gjatë fazës së punëve të vrazhdta dhe atyre finale.

Katër vëllezërit Gashit: kompania e cila merret me realizimin e punëve të vrazhda.

Alba Qeramika: bën furnizimin me pllaka të qeramikës dhe elementet tjera përcjellëse të nyjeve sanitare që janë të nevojshme për një hapësirë banimi ose hapësirë afariste.

Xhela: kompania e cila bën furnizimin me materiale të ndryshme.

Install: bën furnizimin me materialin e nevojshëm për instalimet e ngrohjes dhe të ujit.

Termopan: bën furnizimin e montimin e të gjitha dyerve dhe dritareve nga PVC, alumini etj.

Rigips monting: kompania e cila merret me realizimin e punëve të suvatimit e ngjyrosjes.

NA-BA: kompania e cila merret me realizimin e punëve të instalimeve elektrike.

Mimi-term: kompania e cila merret me realizimin e punëve të instalimeve të ujit, kanalizimit dhe të ngrohjes qëndrore e klimatizimit.